MENU

Karácsony

Minden, ami karácsony!
Read More ›

Jegesmedvés háttérkép

Egy online magazin kiírására készítettem ezt a háttérképet, vegyes, azaz kézi rajzos és digitális technikával.
Read More ›

Facebook post, e-kártya

Már nem igazán küldünk, hagyományos üdvözlőkártyákat, inkább a Facebookon küldjük el a különböző alkalmakra szóló üdvözleteinket. Ezek az e-kártyák, többféle technikával, de mind ilyen felhasználásra készültek.
Read More ›

Újévi e-kártya

Ez az online kártya kifejezetten a Facebookon való felhasználásra készült.
Read More ›

Köszönő kártya tanítónéninek

Év végi ajándék mellé készült a személyre szabott kísérő kártya, melynek stílusa már a nyári pihenést idézi.
Read More ›

Facebook borítókép

Ma már a legtöbb vállakozás jelen van a közösségi médiában, ott is nagyon fontos, hogy a megjelenésünk szép és profi legyen. Ezért készítek gyakran borító és alkalomhoz, szezonhoz illő profilképeket is ügyfeleim számára!
Read More ›

Gyerekeknek

Gyerekeknek szóló témák, a szülinapi meghívótól kezdve a gyerekszobai dekorációig.
Read More ›

Alvó unikornis

A gyerekek kimerithetetlen ihletforrások! Egy szívet melengető “gyerekszáj” adta az ihletet ennek a rajznak az elkészítéséhez, amiben keveredik a kézi rajz, a digitális technikával.
Read More ›

Fiók matricák

Egy fantasztikus ötlet kivitelezése volt a feladatom, amikor egy komoly ovis nagyfiú édesanyja megkért, hogy tervezzek matricákat a fiókokra, hogy könnyebben menjen az öltözködés. Ez lett belőle!
Read More ›

Save the date! e-kártya

Nálunk talán még nem annyira elterjedt szokás, hogy az ifjú pár még az esküvői meghívó elküldése előtt “lefoglalja” a nagy napot és erről kártyát küld a násznépnek, hogy biztosan el tudjanak majd menni az esküvőre. Ennek a kártyának az elektronikus változata ez, ami vintage stílusban készült el.
Read More ›