MENU

Üzenet az uzsidobozban!

A gyerekek túl vannak a féléven, biztos sokaknak jól jön a bátorítás! Apró meglepetés üzeneteket készítettem, amiket az uzsonnás dobozba rejtek reggelenként. Készült, lányos, fiús és fekete fehér kivitelben is, A4-es méretben nyomtatható, már csak darabolni kell! Töltsd le itt: LÁNYOS FIÚS FEKETE-FEHÉR
Read More ›

Mézeskalács recept

Ezt a recepted akár el is készítheted, de egy szép keretbe téve akár csinos dísze is lehet a konyhádnak a karácsonyi szezonban. Nézd meg a Kertes Ház Magazin oldalán, hogy mutat! Ha te is szeretnéd, akkor itt A4-es méretben letöltheted, és ki is nyomtathatod! Letöltöm!
Read More ›

Készülök a suliba! – színező

Szeptemberben, tanévkezdéskor mindig elcsodálkozunk, hogy mekkorát nőttek a gyerekek, alig ismerünk rájuk! A nyáron nagyranőtt gyerekeknek készült ez az interaktív színező, ami most innen A4-es méretben letölthető! Letöltöm!  
Read More ›

Sulikezdő színező

Nem lesz annyira lehangoló a sulikezdés, ha feldobjuk egy vidám, interaktív színezővel! Töltsd le, nyomtasd ki és mehet is a móka! Letöltöm!  
Read More ›

Anyák napi színező

Ezt a színezőt két változatban is letöltheted, az egyikből kivettem a feliratot, ha van kedved írhatsz oda egy verset, vagy akár egy szép idézetet is! Letöltöm felirat nélkül! Letöltöm felirattal!
Read More ›

Anyák napi színező

Anyák napi színező, az üres ki “tükörbe” kézzel bármit írhatsz, akár azt is, hogy: Édesanyámnak! vagy Sok szeretettel! Jó színezést! Letöltöm!
Read More ›

Anyák napi színező, kannás

Ezt a színezőt két változatban készítettem el, az egyiken nincs felirat, így oda bármit írhatsz amit szeretnél! Letöltöm felirat nélkül! Letöltöm felirattal!
Read More ›